Underhållning för de minsta

Utöver det som vi nämnde i förra inlägget så bjuder Passo Tonale på så mycket mer än bara fantastisk offpist. Passo Tonale är också en av Slopetrotters stora destinationer för familjer. Därför erbjuder vi på destinationen roliga aktiviteter för de yngsta familjemedlemmarna som ännu inte riktigt lärt sig att styra sina skidor och kasta sig ut i den djupa snön.

Varje tisdag så har vi något som kallas för juniorklubben och här får endast de allra minsta Slopetrottergästerna vara med. Vi har nämligen några riktigt lekglada och barnsliga guider här i Passo Tonale som varje vecka ser fram emot detta arrangemang. På juniorklubben kan man antigen möta Kurt eller Svend som alltid är med och gör att det blir extra roligt. Speciellt Svend gör en SJUKT stor insats för att försöka vara bäst i allt. Detta betyder att Svend aldrig får något godis vilket våra minsta gäster tycker är extremt underhållande.

Passo Tonale juniorklub

Det betyder mycket för oss guider att se den glädje som Svend och Kurt ger barnen. Juniorklubben är ett av de arrangemangen i Passo Tonale som ger oss bekräftelsen på att vi gör ett bra jobb som guider.