En ny säsong i Passo Tonale

Nu har vi guider äntligen kommit på plats i Passo Tonale. De första gästerna har anlänt och julafton står runt hörnet. Vi ska vara ärliga och erkänna att det är svårt att känna julkänsla när solen strålar i ansiktet på en som om man vore vid medelhavet, men det gör skidåkningen än bättre (om man kommer ihåg solkräm).

Denna säsong kommer ni i Passo Tonale träffa de båda svenska guiderna Anton och Amanda, och de danska Ulrik och Cecilie. Tillsammans kommer vi att försöka göra er semester till den bästa. Under er vistelse här kommer vi att arrangera många olika arrangemang och evenemang för er, som kommer göra er resa helt unik!

Bland dessa arrangemang finner ni bland annat vår omtyckta picnic. Denna kommer vi att hålla i mitten av veckan runt lunchtid, och det kommer bli en helt underbar liten paus från er skidåkning!

Årets guider i Passo Tonale

Om ni håller till i Passo Tonales pistområde och behöver äta lunch har vi guider hittat en helt perfekt restaurang som har allt från klassiska italienska och trentiska rätter till lite mer modernare, så som hamburgare. Restaurangen heter Il Faita och är vår absoluta favorit. Servitrisen Luca blir väldigt glad om ni försöker lära honom lite svenska.

Själva byn Passo Tonale är lite för mysig för att inhysa de större butikerna, men har allt som man kan behöva på sin resa. Det finns dock gott om matbutiker och skidbutiker. Skulle det vara så att ni letar efter en större butik så finns det i Ponte Di Legno som är en nästan sammanhängande by vilken är värd ett besök.

Vi guider ser mycket fram emot att ta emot er och ta hand om er resa! God Jul – och om ni inte kommer hit fören januari – gott nytt år!