En härlig kväll med gott vin

Varje vecka har vi vinsmakning på Hotel Delle Alpi. Under vinsmakingen blir man serverad 4 olika viner. Ett glas mousserande, ett glas vitt och två olika glas rödvin. Samtidigt blir man också serverad olika typer av chark och ost till vinet.

Stefano som är ägare till Hotel Delle Alpi är också den som genomför vinsmakningen där han tar dig med på en spännande resa igenom Trentinoområdet. I Stefanos vinkällare finns det över 250 olika viner. Han kan berätta om de allra minsta detaljerna om vinerna, men han kan också genomgå vinerna på en nivå så att alla kan hänga med. Det finns möjlighet, att smaka ett specifikt vin från Stefanos vinkällare om man har lust till det.

Skidsemester Passo Tonale

Vinsmakningen är ett mycket populärt arrangemang här i Passo Tonale. Vi guider är gärna med och deltar som gäster till vinsmakningen då det är extremt intressant, avslappnande och Stefanos vinkällare sätter den perfekta atmosfären.  Vinsmakning föregår om onsdagkvällarna kl. 21-23. För de 25€ som det kostar får du både gott vin, läckert tillbehör, bra historier och en garanterat mysig kväll. Kanske ses vi där?